Louis Talpe en Jelle Cleymans tonen Rode Duivels hoe het moet (video) Sport
Louis Talpe en Jelle Cleymans tonen Rode Duivels hoe het moet (video)
Sport

Louis Talpe en Jelle Cleymans tonen Rode Duivels hoe het moet (video)

Morgen is het zover: dan vliegt de nationale ploeg er in tegen Algerije. Nu zowat iedereen coach is, hebben ook Jelle Cleymans en Louis Talpe zich gesmeten om er voor te zorgen dat de Belgen zich van hun beste kant laten zien.
Natuurlijk kennen de beide heren ook het gezegde 'Schoenmaker blijf bij je leest', dus beperkten ze zich tot datgene waar Talpe en Cleymans het best in zijn: zingen. En laat dat nu net hetgeen zijn waar de Rode Duivels absoluut niet in uitblinken. Het volkslied is bij de Belgen doorgaans een oefening in liplezen voor gevorderden, dus besloten de heren om het hen eens voor te doen, samen met de volledige cast van de musical 14-18. Het resultaat van hun actie deelden ze via twitter mee aan Vincent Kompany, Eden Hazard, Thibaut Courtois, Steven Defour, Kevin Debruyne en Toby Alderweireld.

Wij zijn alvast benieuwd of het geholpen heeft, wanneer we de elf 'warriors' klaar zien staan voor de eerste WK-match in 12 jaar. Zolang de Algerijnen maar een toontje lager zingen. (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties