Lukaku bezorgt Everton de drie punten tegen Southampton Sport
Lukaku bezorgt Everton de drie punten tegen Southampton
Sport

Lukaku bezorgt Everton de drie punten tegen Southampton

Everton blijft het uitstekend doen in de Premier League. De Toffees haalden het zondag op de negentiende competitiespeeldag met 2-1 tegen Southampton en wippen daardoor naar een voorlopige derde plaats in de stand. Het was Rode Duivel Romelu Lukaku die een kwartier voor tijd de beslissing forceerde.

Lukaku, die een volledige wedstrijd tussen de lijnen stond, trapte na een vloeiende aanval de winnende treffer knap in de bovenhoek en lukte zo zijn negende competitietreffer van het seizoen. De thuisploeg was op Goodison Park al vroeg op voorsprong gekomen via Coleman.

Twintig minuten voor affluiten maakte Ramirez gelijk, kort daarna besliste 'Big Rom' de partij. Kevin Mirallas viel overigens na 72 minuten in.

Arsenal ging zonder de zieke Thomas Vermaelen met het kleinste verschil winnen op het veld van Newcastle en wordt daardoor opnieuw leider. Het heeft 42 punten, één meer dan eerste achtervolger Manchester City, dat zaterdag al met 1-0 won van Crystal Palace. Chelsea won zondag met 2-1 van Liverpool en staat zo op twee punten van leider Arsenal. Everton heeft vijf punten minder dan Arsenal, Liverpool zes.

Foto's: Reuters

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties