Lukaku geeft voorkeur aan transfer naar Real Madrid Sport
Lukaku geeft voorkeur aan transfer naar Real Madrid
Sport

Lukaku geeft voorkeur aan transfer naar Real Madrid

Anderlecht-vedette Romelu Lukaku is al eventjes gegeerd wild op de internationale transfermarkt. Onder meer Chelsea, Inter Milaan en AC Milan tonen interesse voor de aanvaller. In de Spaanse sportkrant El Mundo Deportivo laat de 17-jarige Rode Duivel echter blijken dat hij liefst naar Real Madrid wil.

"Van alle ploegen die met mij in verband werden gebracht, trekt Real Madrid me het meeste aan", klinkt het openhartig. "Ik heb het er al met mijn vader over gehad. Als het van mij afhangt, ga ik daar naartoe. Zelf heb ik nog niet met die club gesproken."

Of papa Roger wel al aan de tafel zat met de mensen van de Koninklijke wil de jonge voetbalgod niet becommentariëren.

Mocht Lukaku ooit daadwerkelijk in het Santiago Bernabeu belanden, zal hij er naar verluidt hard voor werken om steeds de beste te zijn. "Ik zal het Mourinho, of welke trainer ook, altijd zo moeilijk mogelijk proberen te maken. Ik weet ook niet of ze nog steeds geïnteresseerd zijn. Ik ben echter geduldig. Ik ben bereid te wachten. Ik blijf ervan dromen."

Lukaka zegt Anderlecht pas te verlaten als hij zijn diploma van het secundair onderwijs beet heeft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties