Lukaku scoort opnieuw, Benteke mist strafschop Sport
Lukaku scoort opnieuw, Benteke mist strafschop
Sport

Lukaku scoort opnieuw, Benteke mist strafschop

Vandaag stonden Rode Duivels Christian Benteke (Aston Villa), Romelu Lukaku en Kevin Mirallas (Everton) oog in oog met elkaar in de Engelse Premier League. De Evertonians beslechtten het pleit in hun voordeel door met 0-2 te gaan winnen in Villa Park. Romelu Lukaku maakte het eerste doelpunt voor de bezoekers. Christian Benteke, Lukaku's concurrent bij de nationale ploeg, mistte eerder in de wedstrijd een strafschop voor de thuisploeg.

Nog in de Premier League waren er drie punten voor Simon Mignolet. 'Big Si' was met Liverpool te sterk voor West Bromwich Albion. Het werd 4-1. Ook Marouane Fellaini en Adnan Januzaj mogen juichen. Manchester United won immers met 3-2 tegen Stoke City. Fellaini bleeft negentig minuten op de bank, Januzaj mocht een half uurtje meevoetballen. Thomas Vermaelen kwam tenslotte niet van de bank bij Arsenal, dat met 0-2 won op het veld van Crystal Palace.

Ongenaakbaar Bayern

In de Bundesliga blijft Bayern Müchen winnen. De Rekordmeister was, met Daniel Van Buyten de hele wedstrijd op het veld, met 3-2 te sterk voor Hertha Berlijn. Bayern heeft 26 op 30. Hoffenheim won dan weer met 1-4 van Hannover. Bij de bezoekers werd het doel verdedigd door Koen Casteels. In het verliezende kamp stond Sébastien Pocognoli de hele wedstrijd tussen de lijnen. Hannover eindigde met negen na rood voor Diouf en Marcelo.

ToMas Foto AFP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties