Maak kennis met 'Deathmatch', de meest gewelddadige en bloederige 'sport' ter wereld (video) Sport
Maak kennis met 'Deathmatch', de meest gewelddadige en bloederige 'sport' ter wereld (video)
Sport

Maak kennis met 'Deathmatch', de meest gewelddadige en bloederige 'sport' ter wereld (video)

Worstelen is net zo fake als de tieten van Lesley-Ann Poppe. Dat neemt echter niet weg dat de 'sport' immens populair is in de Verenigde Staten. Een leuk stukje theater dat steeds zeer gesmaakt wordt door de fans. Hoewel het lijkt dat in worstelen sommige mensen compleet verrot worden geslagen, zal je nooit een spatje bloed zien.

Er is echter blijkbaar ook nog een ander type van worstelen genaamd 'Deathmatch'. Een sport die enkel beoefend wordt door mensen met een IQ onder 80. Deathmatch-wedstrijden worden wel steeds bezocht door duizenden fans, wellicht vanwege het extreme geweld en bloed. Hoewel Deathmatch ook ontzettend fake is, mag alles gebruikt worden om je tegenstander pijn te doen en hem vervolgens liters bloed armer te maken.

In onderstaande video zie je een interessante documentaire over deze sport. We volgen de complete gek David Markland die jaarlijks het controversiële 'tournament of death' organiseert. (MG)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties