Maarten Wynants: "Graag naar het WK in Valkenburg" Sport
Maarten Wynants: "Graag naar het WK in Valkenburg"
Sport

Maarten Wynants: "Graag naar het WK in Valkenburg"

Maarten Wynants is gisteren rond drie uur in de namiddag weer thuisgekomen. De radiografie ’s morgens gaf aan dat alles in orde was, dus mocht hij het ziekenhuis in Nancy verlaten.

Medicatie en speciale behandelingen zijn niet nodig, maar Wynants moet op doktersadvies wel nog drie weken rusten. Hij mag geen inspanningen doen, alleen wandelen. “Maar vandaag ga ik naar mijn eigen dokter, ik wil van hem horen wat men precies onder het woord inspanningen verstaat. Misschien mag ik de derde week toch al lichtjes trainen."

De ambitie klinkt door. “Mijn seizoen is inderdaad niet gedaan. Misschien houdt deze gedwongen rust wel voordelen in voor de laatste helft van het jaar. Ik heb in elk geval veel zin in een goed najaar. Omdat er een belangrijke rittenkoers in China bijkwam, duurt het seizoen sowieso tot eind oktober. Ik wil tot de laatste dag meedraaien en ik wil graag een selectie voor het WK in Valkenburg verdienen. Ik geloof erin, want ik zal dubbel gemotiveerd zijn”, belooft Maarten.

NT Foto Photonews

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties