Maaseik geeft geen set weg tegen Puurs Sport
Maaseik geeft geen set weg tegen Puurs
Sport

Maaseik geeft geen set weg tegen Puurs

Noliko Maaseik heeft zaterdag thuis tegen Puurs een 3-0 zege geboekt op de zesde speeldag in de Liga A van het volleybal. Maaseik loopt zo drie punten uit op de nummer twee Roeselare. De West-Vlamingen spelen zondag nog tegen Waasland. In de andere partij op zaterdag won Asse-Lennik in eigen huis met 3-0 van Menen. Puurs blijft voorlopig zesde, achter Lennik en Menen.

Maaseik ging snel van start (0-3) maar Puurs counterde naar 3-4. Met 8-7 op het scorebord namen beide ploegen de eerste time-out. De receptie bij de thuisploeg ging moeizaam (10-12). Het blok daarentegen rendeerde op volle toeren (14-12). Bij 21-18 drukte Maaseik dan toch door naar 25-21.

Ook in de tweede set speelde Argex Duvel Puurs zeer goed mee, met 5-8 nam het de thuisploeg zelfs bij de keel. De mannen van Brecht Van Kerckhove vochten terug tot 8-8. Het bleef lang zeer spannend (18-18) tot een blok van Simon Van de Voorde de Limburgers een tweepuntenkloof bezorgde. Zo hield Maaseik ook de tweede set in eigen huis: 25-22.

In de derde set liepen de Limburgers snel uit tot 8-2. Die voorsprong gaven ze niet meer uit handen, het werd 25-17.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties