Magistrale hak van Ronaldo (video) Sport
Magistrale hak van Ronaldo (video)
Sport

Magistrale hak van Ronaldo (video)

In de halve finale van de Copa del Rey heeft Real Madrid stadsgenoot Atlético geklopt met 0-1. Het enige doelpunt was van de voet van, wie anders dan, Cristiano Ronaldo. Maar het hoogtepunt van die wedstrijd was zonder concurrentie zijn magistrale pass met de hak op Angel Di Maria.
De Koninklijke nam in het eigen Bernabeu eerder al vlot de maat van Atlético. En ook nu ging het met de winst lopen in het Estadio Vicente Calderon. Het doelpunt dat de brilscore van de bordjes veegde kwam van supervedette Cristiano Ronaldo. Hij tekende voor de koffie al voor de overwinning met een pegel in het dak van het doel. Zijn mooiste actie en veruit de knapste van de hele wedstrijd was zijn briljante pass met de hak op Angel Di Maria, die echter niet wist af te werken.

In de finale nemen de Galácticos het op tegen bekerhouder Sevilla. De andere halve finale wordt beslecht tussen FC Barcelona en Almería. (PhPa)

http://www.youtube.com/watch?v=F-Qfnmo4TxA

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties