Malisse sneuvelt tegen Tsonga; Venus Williams verrast Kvitova

Xavier Malisse (ATP-75) is er vrijdag niet in geslaagd zich voor de achtste finales van het Masters Series-toernooi van Miami te plaatsen. In de tweede ronde bleek de 31-jarige West-Vlaming net niet opgewassen tegen het Franse zesde reekshoofd Jo-Wilfried Tsonga (ATP-6). Na 1 uur en 37 minuten stond er tweemaal 7-5 op het scorebord. David […]

Xavier Malisse (ATP-75) is er vrijdag niet in geslaagd zich voor de achtste finales van het Masters Series-toernooi van Miami te plaatsen. In de tweede ronde bleek de 31-jarige West-Vlaming net niet opgewassen tegen het Franse zesde reekshoofd Jo-Wilfried Tsonga (ATP-6). Na 1 uur en 37 minuten stond er tweemaal 7-5 op het scorebord.

David Goffin (ATP-148) is nu de laatste Belg in het toernooi. Hij neemt het zaterdag tegen het Spaanse twaalfde reekshoofd Nicolas Almagro (ATP-12) op.

Comeback

Bij de vrouwen heeft Venus Williams (WTA-134) in de tweede ronde de Tsjechische Petra Kvitova, het nummer 3 van de wereld, verslagen. Williams haalde het na 2 uur en 18 minuten met 6-4, 4-6 en 6-0. Een opmerkelijke prestatie want Williams speelt in Miami haar eerste toernooi na zeven maanden afwezigheid op het circuit.

Belga
Foto’s AP

Reacties

wpDiscuz