Malisse stunt net niet tegen Del Potro Sport
Malisse stunt net niet tegen Del Potro
Sport

Malisse stunt net niet tegen Del Potro

Xavier Malisse (ATP-56) heeft dinsdag niet kunnen stunten tegen de Argentijn Juan Martin Del Potro (ATP-8) op het ATP-grastornooi van Queen's (Londen). Onze landgenoot verloor in de tweede ronde in drie sets: 7-6 (7/5), 1-6 en 7-5.

Malisse sleepte in de eerste set een tiebreak uit de brand, maar hij ging bij 5-5 in fout. De als derde geplaatste Del Potro haalde het in de tiebreak met 7-5.

Malisse herpakte zich meteen en kwam in set twee in geen tijd 3-0 voor. De Belg ging daarop nog eens door de opslag van Del Potro om 5-0 voor te komen. Na een gelukje met het net won Malisse de set met 6-1.

Ook in set 3 ging Malisse meteen door de opslag van de Argentijn. Del Potro verhoogde de druk en kwam terug tot 3-3, maar Malisse kon daarop opnieuw voor een break zorgen. Del Potro bleef vechten en had ook geluk met het net: 4-4. Bij 5-5 kreeg Malisse drie breakpunten, maar hij verzilverde er geen. Del Potro deed dat wel en haalde de set uiteindelijk met 7-5 binnen.

Malisse, volgende maand 33, ging twee weken geleden nog onderuit in de eerste ronde van Roland Garros, en daarvoor gebeurde hetzelfde in Rome, Madrid, Boekarest, en Monte Carlo.

Foto's AFP/Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties