Malisse in twee dagen naar tweede ronde in Nice Sport
Malisse in twee dagen naar tweede ronde in Nice
Sport

Malisse in twee dagen naar tweede ronde in Nice

Xavier Malisse (ATP-83) is goed begonnen aan zijn laatste voorbereidingstoernooi op Roland Garros. De West-Vlaming won dinsdag zijn wedstrijd in de eerste ronde van het ATP-graveltoernooi in het Franse Nice van de Taiwanees Yen-Hsun Lu (ATP-59). Setstanden waren 7-5 en 6-4, na 1 uur en 52 minuten spelen.

Door de regen moest de wedstrijd zondagavond bij een 7-5, 1-0 stand onderbroken worden. Maandag kon er door het slechte weer in Zuid-Frankrijk helemaal niet getennist worden, waardoor Malisse pas dinsdag zijn match kon afwerken.

Het was al de derde keer in evenveel onderlinge duels dat Malisse het haalde van de Taiwanees. In de tweede ronde treft hij het Amerikaanse eerste reekshoofd John Isner (ATP 10), die vrij was in de eerste ronde.

Later dinsdag komen er nog twee Belgen in actie in Nice. Steve Darcis (ATP 62) treft in zijn eerste ronde de Italiaan Fabio Fognini (ATP 45) en Olivier Rochus (ATP 63) neemt het op tegen een andere Italiaan, Filippo Volandri (ATP 76). Als Darcis en Rochus hun wedstrijd winnen, spelen ze in de tweede ronde tegen elkaar.

Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties