Man vermoordt vriend na discussie: 'Wie is de beste voetballer: Messi of Ronaldo?' Sport
Man vermoordt vriend na discussie: 'Wie is de beste voetballer: Messi of Ronaldo?'
Sport

Man vermoordt vriend na discussie: 'Wie is de beste voetballer: Messi of Ronaldo?'

Voetbal, serious business. Maar wie is de nu de beste? Messi of Ronaldo?

Niet iedereen kan het met elkaar eens zijn wat vaak wel tot pittige discussies kan leiden. Een veelvoorkomende discussie op voetbalfora, voetbalclubs of in de lokale bruine cafés is: Wie is de beste voetballer ter wereld? Messi of Ronaldo? De ene persoon verkiest de gracieuze Messi, terwijl anderen dan weer de voorkeur hebben voor de atletische Ronaldo.

In India hadden twee goede vrienden ook de Ronaldo/Messi discussie. Geen van beide partijen kon zich echter bij de standpunten van hun goede vriend neerleggen en de discussie veranderde in een fikse vechtpartij. Eén van de mannen gooide een glas naar de andere zijn hoofd, waarop zijn vriend dan weer op hem vloog en beide tegen de grond gingen. Tijdens het rollebollen op de grond, pakte één van de twee mannen een glasscherf van het kapotte glas en sneed de keel van zijn kameraad gewoon over. De 34-jarige man stierf ter plekke terwijl hij zijn Messi/Ronaldo-standpunt verdedigde.

Het is niet bekend gemaakt of de moordenaar fan was van Messi of Ronaldo. (MG)

Bron: Fok

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties