Manchester United heeft eerste versterking binnen

Manchester United heeft dinsdag laten weten dat de overstap van de Japanse spelverdeler Shinji Kagawa van Borussia Dortmund naar The Red Devils zo goed als rond is. De Duitse landskampioen heeft de transfer intussen bevestigd, de transfersom zou rond de 15 miljoen euro schommelen. De 23-jarige international stond bovenaan het verlanglijstje van manager Sir Alex […]

Manchester United heeft dinsdag laten weten dat de overstap van de Japanse spelverdeler Shinji Kagawa van Borussia Dortmund naar The Red Devils zo goed als rond is. De Duitse landskampioen heeft de transfer intussen bevestigd, de transfersom zou rond de 15 miljoen euro schommelen.

De 23-jarige international stond bovenaan het verlanglijstje van manager Sir Alex Ferguson, die hem 24 uur voor de allesbeslissende laatste wedstrijd in de Premier League kwam bekijken in de Duitse bekerfinale.

Kagawa is een behendige en intelligente, aanvallend ingestelde speler die zowel centraal als op de flanken uit de voeten kan, en was een van de sleutelspelers bij de Borussen. Kagawa maakte ook deel uit van de Japanse nationale ploeg die vorig jaar de Asian Cup won, maar moest toen door een gebroken middenvoetsbeentje wel een kruis maken over de finale.

Werkvergunning

“Als Kagawa de nodige medische testen heeft afgelegd en een Britse werkvergunning krijgt, is alles in kannen en kruiken. Normaal gesproken is de transfer eind juni rond”, liet United weten in een communiqué.

Foto PhotoNews

Reacties

wpDiscuz