Manchester United hoopt Rooney te kunnen houden Sport
Manchester United hoopt Rooney te kunnen houden
Sport

Manchester United hoopt Rooney te kunnen houden

Manchester United hoopt aanvaller Wayne Rooney op Old Trafford te kunnen houden. Dat verklaarde David Gill, uittredend algemeen directeur van de Engelse kersverse landskampioen. Rooney vroeg eerder deze maand een transfer aan.

"Zoals Alex (Ferguson) zei op zijn laatste persconferentie, is het aan David Moyes en de nieuwe technische staf om hiervoor te zorgen, maar ik ben er gerust in dat Rooney volgend jaar nog voor Manchester United speelt", zei Gill op de Britse zender Sky Sports.

"Rooney zien spelen"

"Ik ben ervan overtuigd dat de entourage van Wayne er alles aan doet om hem hier te houden. Ik ben geen gokker, maar toch heb ik er vertrouwen in. Volgend seizoen kom ik naar Old Trafford om Wayne Rooney te zien spelen," aldus David Gill.

Gill treedt op 30 juni af als algemeen directeur van de Mancunians, om lid te worden van het directiecomité van de UEFA. Hij blijft wel bestuurslid van Manchester United.

Belga Foto: AFP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties