Manchester United-spelers in gevangenis in Oostkamp Sport
Manchester United-spelers in gevangenis in Oostkamp
Sport

Manchester United-spelers in gevangenis in Oostkamp

Op een strikt regime van rijst, droge pasta en water zitten de Man U-sterren op hun nagels te bijten in een 112 ‘cellen’ tellende blok langs de autosnelweg E40, op een kleine 9 kilometer van het Jan Breydelstadion waar ze morgen Club Brugge partij moeten geven. Het personeel van viersterrenhotel Van der Valk, dat helemaal afgehuurd werd door de Mancunians, mag hen niet aanspreken, en al zeker niet om een handtekening vragen. Een politiecombi houdt twee dagen lang de wacht aan de ingang, het hotel heeft ook een externe beveiligingsfirma ingeschakeld en veiligheidspersoneel van Manchester United zelf patrouilleert door de gangen.

Dit allemaal om te voorkomen dat de sterren een krant zouden lezen (mag niet!), per ongeluk een kippetje mét vel eraan zouden eten (dat vel moet eraf!) of zich in de wellness zouden wagen. Als de heren Rooney en co. een colaatje zouden bestellen, moet het personeel dat beleefd doch kordaat weigeren. Instructies van trainer Louis van Gaal. Die, samen met de meegereisde bestuursleden, beslag legt op de betere suites en een exquis assortiment wijnen vroeg. Beter toptrainer dan topvoetballer; Louis van Gaal heeft het altijd geweten. (JVC)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties