Manchester United weigert bod op Rooney van Chelsea Sport
Manchester United weigert bod op Rooney van Chelsea
Sport

Manchester United weigert bod op Rooney van Chelsea

Engels kampioen Machester United heeft een bod van Chelsea op aanvaller Wayne Rooney geweigerd, dat meldden verscheidene Britse media woensdag.

José Mourinho, die zich momenteel met Chelsea op het nieuwe seizoen voorbereidt in Bangkok, bevestigde het nieuws. "We hebben een bod gedaan, nu ligt het in de handen van de club en de speler", aldus de manager van Chelsea, dat volgens de media 11,5 miljoen plus Juan Mata of David Luiz geboden zou hebben. Dat laatste wordt ontkracht door de club van Eden Hazard, Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne. "De inhoud van het bod is vertrouwelijk, maar er werden geen andere spelers bij betrokken."

Twijfel over Rooney

Over de toekomst van Rooney bij Manchester United bestaan al een tijd twijfels. De 27-jarige Rooney had volgens voormalig coach Ferguson al in mei om een transfer gevraagd en zou gefrustreerd zijn over zijn huidige situatie als bankzitter. "Als Rooney tweede keuze is bij Manchester United, zal het Engelse nationale team daaronder lijden", gooide Mourinho nog wat olie op het vuur."

Als het van kersvers United-trainer Moyes afhangt blijft Rooney gewoon op Old Trafford voetballen volgend seizoen, zij het als back up voor Van Persie, die Moyes' voorkeur lijkt te genieten.

Belga Archieffoto

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties