Manchester United wijst bod Chelsea op Wayne Rooney af Sport
Manchester United wijst bod Chelsea op Wayne Rooney af
Sport

Manchester United wijst bod Chelsea op Wayne Rooney af

Manchester United heeft een bod van Chelsea op aanvaller Wayne Rooney afgewezen. Dat melden verschillende Engelse media. Rooney is niet tevreden met zijn rol bij de Red Devils en heeft aangegeven andere oorden te willen opzoeken. United speelt het hard: "Wayne blijft bij ons".

De transfersoap rond Wayne Rooney is nog niet ten einde. De 27-jarige aanvaller ziet een rol als back-up van Robin Van Persie niet zitten en wil Old Trafford verlaten. Arsenal toonde interesse maar het is Chelsea dat als eerste concreet wordt. José Mourinho wil Rooney er graag bij en wil daar diep voor in de buidel tasten.

Chelsea zou 11,5 miljoen euro plus een speler geboden hebben op de Engelse superster. Volgens Sky Sports kon United kiezen tussen de Spaanse middenvelder Juan Mata en de Braziliaanse verdediger David Luiz. United-manager David Moyes zag daar echter geen heil in en verwees het bod zonder verpinken naar de prullenmand.

ToMas Archieffoto

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties