Mannschaft walst over los zand Sport
Mannschaft walst over los zand
Sport

Mannschaft walst over los zand

Tijdens de eerste halve finale op het WK Brazilië heeft Duitsland voetballes gegeven aan het gastland. Duitsland heeft zich als eerste geplaatst voor de finale. Ze hebben geen enkele kans onbenut gelaten en hadden nog de minste compassie met het gastland. Na amper 25 minuten hadden de Duitsers al 5 goals gemaakt. Brazilië had hier geen weerwoord tegen en waren niet opgewassen tegen de Duitse druk. Ze waren volledig het noorden kwijt.

Ook tijdens de tweede helft had Brazilië niet veel in de pap te brokken. Ze waren iets energieker, maar de weinige kansen die ze kregen, wisten ze amper te benutten. De organisatie en de fut waren ver te zoeken. Er werd hier en daar nog gescoord en de Duitsers gingen naar huis met een overwinning van 1-7.

Brazilië wou geschiedenis schrijven tijdens dit WK en dat hebben ze gedaan ook. Er is nog nooit zoveel gescoord tijdens een halve finale op een Wereldkampioenschap. Als Nederland er in slaagt om van Argentinië te winnen, zal het een Europese derby worden op de finale van het Wereldkampioenschap.(IR)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties