Maradona is voor de vierde keer vader Sport
Maradona is voor de vierde keer vader
Sport

Maradona is voor de vierde keer vader

Diego Maradona (52) is in de nacht van woensdag op donderdag voor de vierde keer vader geworden. Maradona zelf was niet aanwezig bij de geboorte van zijn zoontje, dat Diego Fernando Maradona Ojeda werd gedoopt. 'Pluisje' verblijft momenteel in Dubai voor zijn job als sportief ambassadeur van de Verenigde Arabische Emiraten.

Diego Fernando werd woensdag net voor middernacht geboren in een privéziekenhuis in Buenos Aires. De geboorte was voorzien voor 15 maart. "Het kind lijkt als twee druppels op zijn papa", verklaarde de advocaat van de moeder, Veronica Ojeda, van wie Maradona gescheiden leeft.

Voor de voormalige sterspeler van Napoli is Diego Fernando het vierde kind. Met zijn vorige vrouw Claudia Villafane kreeg hij twee dochters, Dalma (25) en Giannina (23). Aan een korte relatie met de Italiaanse Claudia Sinagra, tijdens zijn periode bij Napoli, hield Maradona ook een zoon over, Diego Junior (26), die hij evenwel niet erkende.

Maradona werd ook al een keer grootvader van Benjamin, het zoontje van zijn dochter Giannina en Manchester City-aanvaller Sergio Agüero.

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties