Marc Wilmots, dag en bedankt hé! Sport
Marc Wilmots, dag en bedankt hé!
Sport

Marc Wilmots, dag en bedankt hé!

En vinden we dat jammer? Tgo, ja en nee natuurlijk. Geef toe: aan charisma had Wilmots geen gebrek en laten we ook niet vergeten dat onder zijn hoede de Rode Duivels voor het eerst helemaal bovenaan op de FIFA-ranking stonden. Ongezien. Maar is zo'n FIFA-ranking überhaupt wel veelzeggend? De Rode Duivels staan na hun geflater op het EK nog altijd op plaats twee...

Waar het Wilmots niet ontbrak aan uitstraling, bleef het tactisch vaak haperen. En da's jammer met zo'n 'Gouden Generatie' die over de hele wereld geprezen en gevreesd werd. Met zo'n ploeg niet door de kwartfinale op een EK raken? Da's pijnlijk.

Dan moeten er natuurlijk koppen rollen. En misschien wel dé taak van een bondscoach is het hoofd op het kapblok leggen als er fouten gemaakt zijn. En zo geschiedde. Vandaag in een persconferentie werd duidelijk dat er via 'onderling overleg' een overeenkomst bereikt werd. Of die beruchte ontslagvergoeding van één miljoen euro dus betaald werd, gaan we waarschijnlijk nooit weten. Wie zijn opvolger wordt, weten we evenmin.

Dus bij dezen, meneer Wilmots:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties