Marc Wilmots: "Lukaku en Benteke worden killers" Sport
Marc Wilmots: "Lukaku en Benteke worden killers"
Sport

Marc Wilmots: "Lukaku en Benteke worden killers"

Misschien heb je het al gemerkt, maar onze spitsen scoren behoorlijk zelden. Toch blijft bondscoach Marc Wilmots met lijf en leden achter de vaste aanvallende waarden Lukaku en Benteke staan. Hij is er immers rotsvast van overtuigd dat er ooit een dag komt dat de twee spitsen de ene na de andere goal maken.
Het zal je niet verrassen dat de huidige topscorer van de Rode Duivels geen aanvaller is. Middenvelder Marouane Fellaini mag zich met 14 doelpunten in 63 wedstrijden de goalgetter van ons nationaal elftal noemen. De vorige doelpuntenmachine was niemand minder dan Daniel Von Blunder Van Buyten, met 10 treffers in 84 duels. Spitsen Romelu Lukaku en Christian Benteke lopen achterop met respectievelijk 8 (36 matchen) en 7 (22 matchen) doelpunten.

Toch heeft Marc Wilmots het niet over een spitsenprobleem. Integendeel, hij ziet beide aanvallers binnenkort een glansrullen vervullen in de nationale ploeg. “Lukaku en Benteke zijn nog jong, 22 en 24 jaar. Voor een spits die moet scoren, is dat jong. Ik ben ook pas echt vlot beginnen scoren toen ik 28 jaar was. Falcao is 30, Diego Costa is 28… Lukaku en Benteke worden killers, hoor. Net als Origi en Batshuayi. Over vijf jaar praat je helemaal anders”, vertelt de 46-jarige trainer in Het Nieuwsblad. We zijn zeer benieuwd… (KDN)

survey service

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties