Maric: "Dit is de belangrijkste wedstrijd van het seizoen voor Lierse" Sport
Maric: "Dit is de belangrijkste wedstrijd van het seizoen voor Lierse"
Sport

Maric: "Dit is de belangrijkste wedstrijd van het seizoen voor Lierse"

Milos Maric, man in vorm bij SK Lierse, ziet de wedstrijd van morgen als de belangrijkste van het seizoen. Woensdagavond nemen de Pallieters het namelijk op tegen Lokeren, inzet: een plaats in de finale van de Beker van België.

"In de beker staan we op 90 minuten van de finale en in de competitie hebben we voor 99 procent het behoud verzekerd", zegt Maric. "Een leuker gevoel dan vorig jaar, toen we tot de allerlaatste seconde moesten vrezen voor degradatie. Die stress wil ik nooit meer meemaken."

Lierse is goed aan de tweede seizoenshelft begonnen. "Deze groep heeft altijd kwaliteiten gehad", gaat Maric verder. "Maar het geluk dat ons tijdens de compêtitiestart in de steek liet, staat nu aan onze kant. Enkele maanden geleden verspeelden we domweg punten in de slotfase, tegen Zulte Waregem wonnen we zowaar in de 88ste minuut."

Magere opkomst

De belangstelling voor de bekerreturn blijft voorlopig onder de verwachtingen. Tot hiertoe zijn er slechts 3000 tickets de deur uit. "Tja, woensdag half zeven is een vreemd moment", antwoord Maric. "Misschien is het wel een gebrek aan respect voor de beker. Maar goed, op die manier kunnen de mensen wel eerst naar het Lisp komen, dan naar huis gaan en naar de Champions league kijken (lacht)."

Het secretariaat van Lierse blijft vandaag nog open tussen 14.00 en 19.00u. Ook morgen tussen 10.00 en 12.00u en vanaf 17.OOu kunnen tickets gekocht worden. Alle plaatsen voor de bezoekers zijn al de deur uit.

Foto Bart Vandenbroucke

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties