Matennaaier Ronaldo doet het weer (video) Sport
Matennaaier Ronaldo doet het weer (video)
Sport

Matennaaier Ronaldo doet het weer (video)

Dat Ronny Regelnicht Ronaldo een aardig stukje voetbal uit zijn tenen kan toveren, wisten we al. Dat de dribbelende zonnebanklamp ook een begenadigd toneelspeler is, kon u woensdag voor de zoveelste keer merken tijdens Real Madrid – AC Milan.

Na een onschuldig duel langs de zijlijn duwt Abate (Milan) de toverende travestiet tegen de borst. Crying Christiano (jawel, we hebben er nog veel hoor) reageert door ostentatief naar zijn gezicht te grijpen en een slag in het gezicht te faken. Gelukkig trapt de scheidsrechter er niet in.

Tot grote spijt van elke voetballiefhebber is de weeping wingattacker niet de enige verwijfde matennaaier die de voetbalvelden ontsiert. Hoewel, als we het volgende schwalbecompilatiefilmpje bekijken, moeten we vaststellen dat het soms zo belachelijk wordt dat er ook al eens duchtig gelachen kan worden met de foetelende fopduikerfaggets.

We geven u eerst nog het laatste wapenfeit van de struikelende strandjanet mee. (PhPa)

http://www.youtube.com/watch?v=4-6Zh3y_5fk

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties