McGregor wil Mayweather nog altijd een pak rammel geven en traint hard (video)

Zal het er ooit van komen…?

Conor McGregor – de wereldberoemde en – beruchte MMA’er – aast nog altijd op een gevecht met bokskampioen Floyd Mayweather. Of het er ooit van zal komen, dat weten we niet, maar McGregor denk alvast van wel.

Hij trok de gym in met Mick Conlan – die in 2015 goud won op de wereldkampioenschappen – om zijn bokstechnieken wat aan te scherpen. En dat zal natuurlijk nodig zijn als hij de ring intrekt met Mayweather.

In MMA is McGregor ‘outstanding’, maar daar kan het gevecht zich ook op de grond verderzetten. Het gevecht tegen Mayweather – als het er dus ooit van komt – zou een gewone boksmatch worden, alleen staande vechten dus. En dan valt natuurlijk af te wachten wat ‘The Notorious One’ in de pap te brokken heeft tegen een van de grootste – zo niet dé grootste – boksers aller tijden. (WM)

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes

As a real woman I like to be feminine and modern so I keep myself in shape. I am rather honest and sincere woman. I have good family values and family is my first priority in life. I am creative and well-balanced. I appreciate home comfort and I like to make my home warm and cozy. Clikc here – http://WWW.MAMBO.FUN

wpDiscuz