McLaren start opnieuw op 1 en 2 Sport
McLaren start opnieuw op 1 en 2
Sport

McLaren start opnieuw op 1 en 2

De Brit Lewis Hamilton (McLaren) vertrekt zondag vanuit polepositie in de Grote Prijs F1 van Maleisië. Op het circuit van Sepang reed de wereldkampioen van 2008 zaterdag de beste tijd in de kwalificaties. Met een chrono van 1:36.219 was Hamilton 149 duizendsten sneller dan zijn land- en ploeggenoot Jenson Button.

Op de tweede rij starten de Duitse zevenvoudige wereldkampioen Michael Schumacher (Mercedes), zijn beste resultaat sinds 2006, en de Australiër Mark Webber (Red Bull). De Duitse regerende wereldkampioen Sebastian Vettel (Red Bull) kwam er net als in Melbourne niet aan te pas in de kwalificaties. Hij reed pas de zesde tijd en vertrekt van op rij drie. Ook Ferrari bakte er zaterdag niks van.

Beide McLarens stonden vorige week ook al op de eerste startrij voor de GP van Australië. Ook toen pakte Hamilton de pole, Button won een dag later de wedstrijd.

Belga
Foto Reuters

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties