Mechelse voetbaldames uit de kleren voor de club (foto)

In deze harde crisistijden waar een sponsor even zeldzaam is als de kortsnavelboomkruiper moet een supporter soms inventief uit de hoek komen om aan geld voor zijn favoriete club te geraken. Eén van de betere initiatieven waar we altijd wel voor te vinden zijn, is een kalender. Met dames. Zonder kleren. Dat is exact wat […]

In deze harde crisistijden waar een sponsor even zeldzaam is als de kortsnavelboomkruiper moet een supporter soms inventief uit de hoek komen om aan geld voor zijn favoriete club te geraken. Eén van de betere initiatieven waar we altijd wel voor te vinden zijn, is een kalender. Met dames. Zonder kleren.
Dat is exact wat twee supporters van Racing Mechelen dachten. Tim Verstraeten en Sven De Smet zochten én vonden een aantal vrouwelijke supporters die zich wilden blootgeven voor hun favoriete club. Op amper een week tijd hadden ze genoeg kandidates en was de kalender een feit. Waren maar alle vrouwelijke supporters zo fanatiek…

Zaterdag 14 december wordt de kalender gepromoot tijdens de wedstrijd tegen Oudenaarde. Op de Mechelse kerstmarkt zal hij ook te koop zijn en in de fanshop van Racing Mechelen. De opbrengsten gaan volledig naar de club.

Eerder ging de damesvoetbalploeg van Antwerp al uit de kleren, al hielden zij helemaal geen textiel meer rond hun gespierde lijf. (KA)

Reacties

wpDiscuz