Meikayla Moore slaagt erin om tijdens interland perfecte hattrick te maken in eigen goal (video) Sport
Meikayla Moore slaagt erin om tijdens interland perfecte hattrick te maken in eigen goal (video)
Sport

Meikayla Moore slaagt erin om tijdens interland perfecte hattrick te maken in eigen goal (video)

Soms wordt er wel eens smalend gedaan over het vrouwenvoetbal, maar op sommige plaatsen wordt er best op een meer dan degelijk niveau wel een goed balletje getrapt. De Amerikaanse voetbalvrouwen bijvoorbeeld zijn de beste van de gehele wereld en een interland spelen tegen hen is dan ook geen cadeau. Dat ontdekte Nieuw-Zeeland en vooral speelster Meikayla Moore afgelopen weekend.

De USA won de match met een stevige 5-0 score maar vooral wat er in de eerste helft gebeurde, is gewoon ongezien. De Nieuw-Zeelandse Moore maakt namelijk een loepzuivere hattrick.Enkel deed ze dat zowaar in haar eigen goal. Een goal met links, eentje met rechts en nog een knappe kopbalgoal. Je zou denken dat er een geurtje aan zit, maar ze schoot alle ballen er gewoon heel erg lullig in.

De coach maakte uiteindelijk een einde aan haar lijden door Moore al in de 38ste minuut van het veld te halen. Drie minuten na haar derde owngoal. De bondscoach vatte haar prestatie achteraf nog samen als 'een slechte dag': "Iedereen die voetbalt, speelt goede en slechte wedstrijden, ongeacht op welk niveau je uitkomt. En Moore had nu een zware dag."

https://youtu.be/8rbQGgaz9dI?t=39

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties