Menga niet mee op oefenkamp met Lierse Sport
Menga niet mee op oefenkamp met Lierse
Sport

Menga niet mee op oefenkamp met Lierse

Lierse trekt zondag met 25 spelers op oefenkamp naar het Nederlandse Hoenderloo. Dolly Menga is de opvallendste afwezige. De flankspeler werd in december disciplinair geschorst nadat hij na een vervanging de hand van zijn coach Hany Ramzy had geweigerd.

Onmiddellijk na het incident liet de trainer en voorzitter Maged Samy weten dat Menga er niet meer in kwam, maar na excuses van de speler liet de club de deur toch nog op een kier. Nu werd beslist om Menga niet mee te nemen op oefenkamp.

Andere afwezigen zijn Heymans, Yasser, Davids, Adesanya, De Wree, Vanherberghen, Claasen, Claes, Spaenhoven, Frans en de pas vandaag gearriveerde tester Kulcsar.

Het is nog niet duidelijk of de thuisblijvers moeten vertrekken bij de club. Enkelen onder hen zijn geblesseerd en revalideren in Lier. De anderen trainen apart.

De selectie: Sels, Swinkels, Vercauteren, Elgabas, Bidaoui, Bekoe, Goris, Okka, Dachelet, Ayew, Wils, Lambot, Aboumosalem, Saidi, Hazurov, Bourabia, Ashour, Fawzy, Essam, Shebata, Mensah, Wahed, Ofori, Nsor, Hairemans.

GeGy

Foto: PN

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties