Messi 53 – Cristiano Ronaldo 53: al hun goals tegenover mekaar Sport
Messi 53 – Cristiano Ronaldo 53: al hun goals tegenover mekaar
Sport

Messi 53 – Cristiano Ronaldo 53: al hun goals tegenover mekaar

Blaugrana Lionel Messi en Galáctico Cristiano Ronaldo scoorden het voorbije seizoen ieder 53 keer. Hier ziet u al hun doelpunten op een rijtje, geordend volgens datum en flink tegen mekaar op!
Het voorbije seizoen mocht de voetbalwereld duimen en vingers aflikken bij het aanschouwen van het oogstrelend en bij wijlen buitenaards genoemd voetbal van FC Barcelona, onder de fijnbesnaarde regie van orkestmeester Lionel Messi. Maar ook eeuwige concurrent Real Madrid bracht aardig voetbal op de mat en had met ene Cristiano Ronaldo eveneens een godenkind met gulden schoenen om de voeten in huis.

Opvallend is dat beide goalgetters in 2010 -2011 elk 53 keer de weg naar de netten vonden. Messi stippelde daarenboven ook nog eens de route maar liefst 21 keer uit voor een collega, Ronaldo kwam tot ‘slechts’ 13 assists. Erg knap van de Portugees is dan weer dat hij tot twee keer toe een achterstand van een tiental doelpunten heeft kunnen wegwerken. Zo scoorde hij tijdens zijn laatste vier wedstrijden zo maar even 11 maal. (PhPa)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties