Messi daagt Madrileense supporters uit (video) Sport
Messi daagt Madrileense supporters uit (video)
Sport

Messi daagt Madrileense supporters uit (video)

Frustratie tijdens een voetbalmatch kan ook de allerbesten overkomen. Afgelopen weekend knalde de enige echte Lionel Messi de bal staalhard in de Madrileense bezoekerstribune. En dat ze furieus waren!Sensatie zaterdagavond in het Bernabeu stadion waar de topper tussen Real Madrid en Barcelona net iets té pikant werd door een stevige portie waaghalzerij vanwege voetbalwonder Lionel Messi. In de slotfase van de clásico maakte Ronaldo toch nog de onverhoopte gelijkmaker (1-1), ondanks dat Madrid lange tijd met een man minder speelde. Zonde dus, want Barcelona zou achtervolger Madrid weer een stuk verder achter zich gelaten hebben in de rangschikking. Iets dat ongetwijfeld ook meespeelde in Messi’s brein, en toen het 24-jarige voetbalmachien achter een bal spurtte en zag dat hij die niet meer kon halen, bombardeerde hij het leer de Madrileense tribune in.

Het hoeft uiteraard niet gezegd dat het dak er toen afging – wat logisch is – maar langs de andere kant een man met stevige ballen, want wie in het hol van de leeuw zo durft uitpakken, verdient een standbeeld! Messi ontsnapte aan geel, maar kreeg wel een razende Pepe op z’n dak. Terecht? Niet helemaal, want herinnert u zich nog Pepe’s doodschop op slachtoffer van dienst Javier Casquero exact twee jaar geleden? Hieronder kunt u zelf oordelen! (KDN)

Messi's cadeautje voor de Madrileense supporters:

Pepe's cadeautje voor Javier Casquero (21 april 2009):

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties