Messi haalt weer zijn trukendoos boven (video) Sport
Messi haalt weer zijn trukendoos boven (video)
Sport

Messi haalt weer zijn trukendoos boven (video)

Barcelona leed afgelopen weekend zijn eerste nederlaag van het seizoen op het veld van Getafe. Coach Guardiola was allesbehalve tevreden met de prestatie en spoorde zijn troepen aan om de draad terug op te pikken. Zoiets moet je natuurlijk geen twee keer zeggen tegen godenkind Lionel Messi.
Omdat Barça half december deelneemt aan het WK voor clubteams, werd de competitiewedstrijd tegen Rayo Vallecano gisteren al afgewerkt. Na de 1-0 blamage op Getafe moesten de Catalanen weer aan de bak en dat hadden ze begrepen. Onder leiding van generaals Xavi, Iniesta en uiteraard Lionel Messi, die zoals altijd zijn goaltje meepikte, herrees de ploeg en won eenvoudig met 4-0. Bekijk hier het matchverslag.

Tijdens de wedstrijd liet de kleine Argentijn weer fantastische dingen zien. De passeerbeweging waarmee hij een Rayo-verdediger horendol maakt, lijkt simpel, maar is van wereldklasse. De kans dat zoiets bij ons lukt, is kleiner dan dat 'Jefke' Delen ooit bij de Rode Duivels speelt. Wie houdt deze man van de Gouden Bal? Ook de anders altijd sobere Xavi liet zich trouwens van zijn meest technische kant zien. Voetbal van de bovenste plank! (JL)

De passeerbeweging van Messi:

De assist van Xavi:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties