Messi is niet mals voor zijn ex-club PSG, maar waarom wordt hij door een man in de nek gekust!? Sport
Messi is niet mals voor zijn ex-club PSG, maar waarom wordt hij door een man in de nek gekust!?
Sport

Messi is niet mals voor zijn ex-club PSG, maar waarom wordt hij door een man in de nek gekust!?

Lionel Messi (36) heeft in een interview met de Argentijnse komiek Miguel Granados z’n ex-club PSG een gebrek aan respect verweten voor zijn wereldtitel. Hij zei: “Waarschijnlijk ben ik de enige Argentijnse speler die niet in de bloemetjes werd gezet door zijn club.” Maar het was vooral ook de teaser voor het interview die de aandacht trok…

De teaser, die inmiddels miljoenen keren bekeken werd, toont Messi die zowaar in de nek gekust wordt door Granados. “Zullen we even kletsen, schatje?”, vroeg Granados aan Messi. “Kom maar op”, antwoordde Messi, waarna hij een interview gaf. Granados is een populaire komiek in Argentinië, met twee miljoen volgers op Instagram. Het interview met Messi werd gepubliceerd via Granados’ You Tube-programma Soñé que volaba.

(lees verder onder de video)

"WK 2026? Dat weet ik nog niet"

“Ik weet nog niet of ik er ga bij zijn op het WK 2026. Dat ligt nog te ver voor me om daar nu al over na te denken. We zien wel hoe ik me dan voel. Mijn eerste doel met Argentinië is om de Copa América te halen. Dat houdt me bezig,” zei Messi onder andere. Granados wilde ook weten of PSG een verkeerde keuze was na Barcelona. Messi’s antwoord: “Ik heb me bij PSG inderdaad niet altijd goed gevoeld, maar de dingen gebeuren nu eenmaal om een reden. Misschien moest ik een mindere tijd hebben bij PSG om zo wereldkampioen te worden met Argentinië.”

Doodnormaal leven in Miami

Messi vertelde ook nog dat hij nog wel eens een keertje papa wil worden, het liefst van een meisje nadat zijn Antonela hem al drie zonen gegeven heeft: Thiago (10), Mateo (8) en Ciro (5). Hij had het daarnaast ook over zijn verblijf in Miami, waar hij recent een villa van 10 miljoen euro in Fort Lauderdale heeft gekocht. Hij leidt daar blijkbaar een vrij normaal leven, want hij vertelde: “We staan om 7u op en ontbijten. Ik maak een toast en zorg voor chocolademelk. Daarna doe ik de jongens naar school en ga ik trainen. Na mijn training eet ik wat met Antonela en doe ik een dutje, om daarna nog wat tv of een serie te kijken. Nadat ik de jongens ben gaan halen op school, ga ik met hen voetballen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties