Messi krijgt eigen Hollywood-film Sport
Messi krijgt eigen Hollywood-film
Sport

Messi krijgt eigen Hollywood-film

De Argentijnse voetballer Lionel Messi krijgt in de aanloop van het WK voetbal in 2014 een eigen hollywood-film. Wie de Barça-speler zal vertolken, is nog niet geweten.

De 'biopic' over de beste voetballer van het moment, zal gebaseerd zijn op het boek 'Magi Messi' van Luca Gaioli. Epic Pictures Group, die de exclusieve rechten voor de film in de wacht heeft gesleept, liet al weten dat het een Rocky-achtige film zal worden. "Het is een verhaal over een jongen van simpele komaf die zijn fysieke tekortkomingen overwint om een van de grootste spelers aller tijden te worden. Het doel is om een sterk verhaal neer te zetten. We willen het publiek aanmoedigen om dromen achterna te gaan, en ze te verwezenlijken ook al lijken ze onbereikbaar", zegt Epic Pictures.

De 25-jarige Messi is geboren in de provincie Santa Fe, in het centrum van Argentinië. Met zijn 1m69 is hij zeker niet de langste voetballer, maar misschien wel de grootste. Hij won met Barcelona al 3 maal de Champions League, 5 maal de Spaanse competitie en 2 maal de beker. Ook individueel haalde de Argentijn al heel wat prijzen binnen, waaronder de Gouden Bal en Wereldvoetballer van het jaar.

Foto: AFP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties