Met z’n allen een schwalbe placeren (video) Sport
Met z’n allen een schwalbe placeren (video)
Sport

Met z’n allen een schwalbe placeren (video)

Het gebeurt wel vaker dat één of andere lullige voetballer een aanslag op zichzelf veinst en vervolgens als een geboren topacteur tegen de grond gaat. Even leken we de schwalbematch van het jaar te hebben gevonden, maar bleek dat neplijden niet helemaal de reden was...

Het leek een doodnormale voetbalwedstrijd tussen de twee Braziliaanse voetbalploegjes Corumbaense en Itapora, maar op een bepaald moment veranderde het voetbalveld precies in één of ander oorlogsgebied. Eerst viel één speler onverklaarbaar tegen de grond, maar toen even later de ene na de andere speler neerging, werd duidelijk dat er meer aan de hand was. De boosdoeners waren een zwerm bijen die maar al te graag wilden meespelen. Ze speelden echter zo agressief dat zelfs de scheidsrechter erbij neer ging liggen.

Het stadion van Corumbaense ligt ongeveer 200 meter van een rivier en volgens bijenhouder Vanderlei Donizete is dat de reden van hun massale opkomst. “De aanval kan veroorzaakt zijn door de vloed, waardoor de bijen op zoek gaan naar een drogere plek”, klinkt het. Uiteindelijk werden er twee spelers gestoken en werd de wedstrijd gestaakt. Voetbal, een échte mannensport! (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties