Mexicaanse voetbalclub zet volledige ploeg op transferlijst

Het bestuur van de Mexicaanse Club América neemt drastische maatregelen nadat de ploeg zich niet kon plaatsen voor de play-offs van de Apertura of het openingsseizoen. De directie van de Mexicaanse eersteklasser besliste zondag om alle spelers op de transferlijst te zetten. “De ploeg beantwoordde niet aan onze verwachtingen en kon de objectieven niet bereiken”, […]

Het bestuur van de Mexicaanse Club América neemt drastische maatregelen nadat de ploeg zich niet kon plaatsen voor de play-offs van de Apertura of het openingsseizoen. De directie van de Mexicaanse eersteklasser besliste zondag om alle spelers op de transferlijst te zetten.

“De ploeg beantwoordde niet aan onze verwachtingen en kon de objectieven niet bereiken”, meldde Club América in een persbericht. “We bieden de fans onze excuses aan, en zullen alle maatregelen nemen opdat een dergelijke misstap ons in de toekomst niet meer zou overkomen.”

Club de Futbol América kon slechts drie van de zeventien wedstrijden winnen in de Apertura, ondanks een resem internationals in de ploeg.

Reacties

wpDiscuz