Miami verpulvert Chicago in NBA, Golden State klopt San Antonio Sport
Miami verpulvert Chicago in NBA, Golden State klopt San Antonio
Sport

Miami verpulvert Chicago in NBA, Golden State klopt San Antonio

In het play-off duel uit de tweede ronde (kwartfinales) tussen Miami en Chicago staat het na twee wedstrijden 1-1 gelijk na een 115-78-zege van de Heat in eigen huis. Golden State ging dan weer verrassend met 91-100 winnen bij die andere favoriet San Antonio.

Titelverdediger Miami verloor maandag verrassend met 86-93 van de Bulls, maar herpakte zich woensdag knap. De Heat was veel te sterk voor de bezoekers uit Chicago, die met 115-78 hun zwaarste nederlaag ooit in de NBA play-offs leden. Ray Allen tekende voor 21 punten, twee meer dan MVP LeBron James. De volgende twee wedstrijden in deze best-of-seven worden in Chicago gespeeld.

In de halve finales van de Western Conference ging Golden State met 91-100 winnen bij San Antonio. Klay Thompson (foto) was dé uitblinker bij de Warriors. Hij maakte 34 punten, een persoonlijk record. Maandag hadden de Spurs het eerste duel gewonnen met 129-127. Golden State heeft bij de volgende twee wedstrijden het thuisvoordeel.

Belga Foto's Reuters

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties