MMA-vechter verliest kamp, maar deelt bij de hand shake nog één laatste rechtse uit Sport
MMA-vechter verliest kamp, maar deelt bij de hand shake nog één laatste rechtse uit
Sport

MMA-vechter verliest kamp, maar deelt bij de hand shake nog één laatste rechtse uit

MMA Series, gevestigd ergens in Rusland, is een organisatie die mixed martial arts-evenementen organiseert, promoot en uitzendt via streamingdiensten die in landen opereren waar we zelden over horen. Hoewel MMA Series niet zo bekend is als grote organisaties zoals de UFC, Bellator en ONE Championship, brengen ze zo nu en dan toch een evenement uit.

Zo vond recent MMA Series 78 plaats, met als main event het gevecht tussen Sergey Bobryshev en Zalimkhan 'Submission King' Yusupov. Beide vechters hebben vooral in hun eigen regio's naam weten te maken. Daarom gingen ze de strijd aan voor de 'silver belt', de weltergewichtstitel van MMA Series.

Spoiler alert: Sergey Bobryshev won het gevecht na een goed geplaatste stoot tegen het lichaam van Zalimkhan Yusupov, die hierdoor naar de mat ging en nog wat klappen incasseerde. Einde goed, al goed? Bijna. Na het gevecht zochten de vechters elkaar op voor een 'bedankje', maar op dat moment wilde Zalimkhan nog even laten zien dat hij nog energie over had.

Een onsportieve zet, maar het was bewonderenswaardig dat Sergey rustig bleef. In de wereld van MMA in Rusland lijkt zoiets acceptabel te zijn, terwijl bij de UFC zo'n gedrag tot levenslange schorsing zou leiden! Bekijk hieronder de beelden:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties