Modric (Tottenham) bijna speler van Real Madrid Sport
Modric (Tottenham) bijna speler van Real Madrid
Sport

Modric (Tottenham) bijna speler van Real Madrid

Real Madrid en Tottenham Hotspur hebben een akkoord bereikt over de transfer van middenvelder Luka Modric. De Kroatische international moet in de Spaanse hoofdstad enkel nog de medische tests afleggen voor de overgang helemaal rond is. Dat maakten beide clubs, die meteen ook een samenwerkingsakkoord bereikten, maandag bekend op hun website.

Modric werd al lang het hof gemaakt door de Koninklijke, en kwam dit seizoen niet meer in actie bij de Spurs om zijn transferwensen kracht bij te zetten. In de zomer van 2008 ruilde de spelmaker Dinamo Zagreb voor de Londense club. In vier seizoenen speelde hij er 160 wedstrijden en was er goed voor 17 goals. In Madrid zou er een vijfjarig contract voor hem klaarliggen.

"De goede relatie tussen de twee clubs resulteert in deze succesvolle transfer, en ook in de basis van een samenwerking op langere termijn", reageert Real-voorzitter Florentino Pérez. "We zijn verheugd dat we Luka kunnen verwelkomen en kijken ernaar uit om de komende jaren nauw samen te werken met Tottenham."

"Luka was een fantastische speler voor ons, en hoewel we hem niet wilden laten vertrekken, zijn we toch blij dat het Real Madrid is geworden", zegt Daniel Levy, voorzitter van de Spurs.

Modric wordt op 11 september in Brussel verwacht, waar Kroatië het op de tweede speeldag van de WK-kwalificatiecampagne in groep A opneemt tegen de Rode Duivels.

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties