Moet Antwerp 'Den Bosuil' openstellen voor komende overrompeling? Sport
Moet Antwerp 'Den Bosuil' openstellen voor komende overrompeling?
Sport

Moet Antwerp 'Den Bosuil' openstellen voor komende overrompeling?

Voor wie het voetbal de voorbije weken links heeft laten liggen, zou het nog een verrassing kunnen zijn. De rest weet het: ter hoogte van Deurne Noord broeit er iets. En het resultaat daarvan zou woensdag al een eerste keer kunnen losbarsten.
Royal Antwerp Football Club lijkt na jaren van financiële zorgen dit hoofdstuk achter zich gelaten te hebben, want de transferwoede kan niet op. Met de komst van Grégory Dufer, Steve Colpaert, Maxime Biset, Joeri Dequevy, Dimitri Daeseleire en Nicaise Kudimbana onderstreept de tweedeklasser zijn eerste klasse ambities. Niet minder dan vijf van de zes nieuwe gezichten komen immers van een eersteklasser.

Waar Antwerp dat geld vandaan heeft? Nieuwe sterke man Patrick De Cuyper legde de nodige sollen op tafel. En de Antwerp-aanhang smult er gretig van, want voor de allereerste training van het seizoen hebben al bijna 1.800 fans hun komst bevestigd. Ongeziene cijfers voor een Belgische tweedeklasser - zelfs voor een Belgische eersteklasser - waardoor het Antwerp-bestuur besloten heeft de lijn gewoon door te trekken. Ze voorzien drank- en eetstands en DJ's voor en na de training.

Met zo'n massa volk wordt het drummen rond de oefenterreinen. De kans dat de poorten van den Bosuil zelf zullen opengaan, lijkt ons niet uit de lucht gegrepen... Wie erbij wil zijn, houdt woensdag 24 juni om 18 uur vrij. (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties