Monstertransfer voor Cristiano Ronaldo op komst Sport
Monstertransfer voor Cristiano Ronaldo op komst
Sport

Monstertransfer voor Cristiano Ronaldo op komst

Twee topclubs zijn in een echte opbod-oorlog verzeild geraakt voor Cristiano Ronaldo, de Portugese stervoetballer van Real Madrid.
Manchester United is al langer geïnteresseerd om zijn voormalige speler terug in te lijven. Manchester verkocht Ronaldo in 2009 voor bijna 95 miljoen euro aan Real Madrid, waarmee hij de duurste speler ooit werd. Nu wil Manchester United hem terug en daarvoor willen ze diep in de buidel tasten: de club wil 77 miljoen euro neertellen én er een speler bij geven - naar alle waarschijnlijkheid Nani, die zelf zo'n 28 miljoen euro waard is, waardoor de totale waarde van de transfer op 105 miljoen euro komt te staan. Ronaldo zelf zou een kleine 300.000 euro gaan verdienen - per week, hetzelfde bedrag dat ook grootverdiener Wayne Rooney krijgt.

Er is echter een kaper op de kust: het Franse Paris Saint-Germain ziet ook wel iets in Ronaldo. Zij zouden Real ondertussen 95 miljoen miljoen euro geboden hebben en willen de speler een beter contract dan in Manchester geven. PSG heeft enkele superrijke investeerders uit Qatar achter zich staan om dit plan uit te voeren.

De kans dat Ronaldo effectief verkast, is reëel, want hij weigert een nieuw contract te tekenen in Madrid. Met een verbintenis die nog twee jaar loopt, lijkt dit de uitgelezen moment om hem van de hand te doen. Zelf zou de het 'godenkind' de voorkeur geven aan Manchester United, wat ook sponsor Nike prefereert. Wordt ongetwijfeld vervolgd… (KA)

Waarom ze Cristiano zo graag willen? Daarom:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties