Mourinho: "Beste ploeg heeft verloren" Sport
Mourinho: "Beste ploeg heeft verloren"
Sport

Mourinho: "Beste ploeg heeft verloren"

Ze waren de beste maatjes en dat bleven ze ook na het intense tweeluik van de jongste weken: Sir Alex Ferguson en José Mourinho. The Special One had na afloop troostende woorden voor zijn 71-jarige Schotse vriend.

"Sir Alex zal zich verongelijkt voelen met de rode kaart van Nani en daar heb ik alle begrip voor", reageerde Mourinho. "Ik kan zijn gevoelens perfect inschatten, want twee seizoenen geleden overkwam ons hetzelfde met Pepe in de dubbele confrontatie met FC Barcelona. Het is jammer dat zulke zaken deze topduels beslissen. Het is zuur voor United, want de beste ploeg heeft niet gewonnen."

José Mourinho houdt dankzij de 1-2 uitzege wel nog uitzicht op twee prijzen met Real: de Champions League en de Copa del Rey.

"Ik ben ook heel blij met de kwalificatie, maar niet met de manier waarop we hebben gevoetbald. Als je doelman je beste speler is, loopt het meestal niet gesmeerd. We verdienden deze kwalificatie helemaal niet, maar in voetbal kan je ondanks slecht spelen toch nog je doel bereiken."

KUGU

Foto EPA

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties