"Mourinho is de beste trainer die we kunnen hebben" Sport
"Mourinho is de beste trainer die we kunnen hebben"
Sport

"Mourinho is de beste trainer die we kunnen hebben"

Na de nederlaag tegen Betis Sevilla afgelopen weekend volgt Real Madrid al op elf punten van leider en grote rivaal FC Barcelona. Dat is voor middenvelder Xabi Alonso echter geen reden om aan trainer José Mourinho te gaan twijfelen.

"De hele club staat achter de trainer, de ploeg ook en ik denk de supporters ook. José Mourinho is de beste trainer die we kunnen hebben", vertelde Alonso maandag tijdens een persconferentie. Volgens de international hadden de spelers ook geen problemen met de kritiek van Mourinho na de match tegen Betis. "Wij aanvaarden elke kritiek, en als het van de trainer komt dan houden we er extra rekening mee." Mourinho had zaterdag vooral geklaagd over een gebrek aan mentale weerbaarheid bij zijn spelers, die "vanzelfsprekend" vermoeid waren.

Stadsderby

In de volgende competitiematch zal de Koninklijke vol aan de bak moeten om de achterstand op Barça niet nog groter te laten worden. Nummer twee Atletico Madrid, met Thibaut Courtois in doel, is dan immers de tegenstander. "Het is geen verrassing dat Atletico daar staat. Het is een grote ploeg, met een grote trainer (Diego Simeone, nvdr.) die veeleisend is voor zijn team", roemde Alonso de stadsrivaal.

Belga Foto EPA

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties