Mourinho gaat met Real Madrid vol aan de bak Sport
Mourinho gaat met Real Madrid vol aan de bak
Sport

Mourinho gaat met Real Madrid vol aan de bak

Real Madrid gaat niet roteren of grote veranderingen doorvoeren in de Champions League-wedstrijd tegen CSKA Moskou. Coach José Mourinho vindt de wedstrijd te belangrijk en wil niets aan het toeval overlaten.

"Deze ploeg van CSKA speelt al heel lang samen en dat maakt hen heel gevaarlijk", stelt de Portugees. "We moeten hen respecteren en zullen dus niet zomaar wat doen. We gaan alles geven in deze wedstrijd."

De wedstrijd zal worden afgewerkt in barre omstandigheden. Met sneeuwvlagen en temperaturen tussen -8°C en -10°C is het in Moskou 25 graden kouder dan in Madrid. "We moeten sterker zijn dan de nadelige omstandigheden die we zullen trotseren", gaat Mourinho verder. "Het gras en de temperatuur zullen moeilijk zijn om mee om te gaan. Dit zijn nieuwe omstandigheden voor ons, maar onze mentaliteit en ambitie zijn sterker dan al die factoren."

Twee wedstrijden

"Ik ga niet zeggen wie zal spelen, want zelfs mijn jongens weten dat nog niet", zegt de coach. "We hebben CSKA geanalyseerd, maar we hebben onze eigen strategie nog niet bekeken. We moeten Lass missen, maar we hebben Xabi, Kaka, Granero, Sahin en Khedira bij. We gaan proberen een goed resultaat neer te zetten om door te stoten naar de volgende ronde, maar de kwalificatie wordt verdiend in twee wedstrijden."

CSKA Moskou-Real Madrid begint vandaag om 18.00u.

Sanv

Foto EPA

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties