Mourinho gunt Casillas enkel noodgedwongen invalbeurt Sport
Mourinho gunt Casillas enkel noodgedwongen invalbeurt
Sport

Mourinho gunt Casillas enkel noodgedwongen invalbeurt

Iker Casillas, de doelman van Real Madrid, moest zondag opnieuw op de bank starten in de wedstrijd tegen Real Sociedad. De 25-jarige Antonio Adan stond onder de lat maar moest zijn plaats alweer afstaan aan de nationale doelman van Spanje na een rode kaart vroeg in de eerste helft. Real won uiteindelijk wel met 4-3.

De krachtmeting tussen trainer José Mourinho en Casillas gaat dus verder. Voor de winterstop moest de doelman ook al vrede nemen met een plaats op de bank tegen Malaga.

"Vertrouwen is een belangrijk element, maar concurrentie is dat ook. Het is niet goed te lang in een comfortzone te zitten, voor gelijk welke speler", zei Mourinho vooraf op een persconferentie. De Portugese coach verzekerde dat de doelman die zondag niet in actie komt, woensdag in de Beker van Spanje opgesteld wordt. Real Madrid moet in de terugwedstrijd een 2-1 achterstand ophalen tegen Celta Vigo.

Tegen Sociedad, waar Prieto uitpakte met een hattrick, moest 'de koninklijke' tweemaal een voorsprong uit handen geven maar won het onder meer dankzij twee doelpunten van Ronaldo.

FiVr/Belga Foto's Reuters/AP/EPA

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties