Mourinho: "Ik weiger op te stappen" Sport
Mourinho: "Ik weiger op te stappen"
Sport

Mourinho: "Ik weiger op te stappen"

De druk op José Mourinho wordt almaar groter bij Real Madrid, dat het voorbije weekend zijn achterstand op aartsrivaal Barcelona verder zag oplopen na een 3-2 nederlaag bij Málaga. Nog opmerkelijker was dat Mourinho het waagde om clubicoon en aanvoerder Iker Casillas (foto) naar de bank te verwijzen.

De doelman liet van op de bank duidelijk zijn ongenoegen over zijn verwijdering blijken, zodat de vertroebelde relatie tussen Mourinho en zijn spelers nog maar eens tot uiting kwam. "Onzin", veegde de Portugees naderhand die stelling van tafel. "Als de spelers niet meer achter mij stonden, was ik al lang vertrokken. Maar de realiteit is anders. De hele groep wil met me verder. Ik ben niet achterlijk en weet dat de resultaten niet goed zijn, maar ik ben niet bang voor mijn baan en weiger om zelf op te stappen."

Ondanks tal van giftige vragen van de aanwezige Spaanse pers ging Mourinho het item Casillas niet uit de weg. "Waarom hij op de bank zat? Omdat ik de coach ben en het dus mijn taak is om technische beslissingen te nemen. Volgens mijn bescheiden mening is Antonio Adán op dit moment een betere doelman dan Casillas, en dus is het logisch dat ik die jongen laat spelen. Willen jullie er meer achter zoeken, dan doen jullie dat maar. Het is de enige juiste verklaring. Beter dan al die heisa lijkt het me om ons te concentreren op een betere tweede ronde. Die hebben we nodig."

KURT GULDENTOPS

Foto Reuters

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties