Mourinho: "Real brengt beste voetbal ter wereld" Sport
Mourinho: "Real brengt beste voetbal ter wereld"
Sport

Mourinho: "Real brengt beste voetbal ter wereld"

José Mourinho verlengde dinsdag zijn contract bij Real Madrid tot 30 juni 2016. "Op dit moment van mijn carrière heb ik grote uitdagingen nodig om steeds de beste blijven", aldus The Special One op de clubwebsite.

"Bij de Spaanse landskampioen blijven leek me de perfecte uitdaging voor de komende vier seizoenen. Onze enige doelstelling is om altijd te verbeteren, als ploeg én individueel. We moeten het soort voetbal spelen dat ons niet enkel toelaat wedstrijden te winnen, maar ook supportersharten te veroveren", vertelde hij.

"We hebben dit seizoen veel nieuwe supporters aangetrokken, omdat we het beste voetbal ter wereld hebben gespeeld. We hebben dan wel de Champions League niet gewonnen, maar in de Spaanse competitie, een moeilijkere competitie, waren we de beste met schitterend voetbal. Dat is belangrijker."

Mourinho is tevreden over zijn ploeg, maar wil toch nog enkele spelers aantrekken. "Dit team heeft nog een mooie toekomst, ik beschik over een jonge, talentvolle ploeg die alles in zich heeft om vooruitgang te boeken. We willen enkele spelers aantrekken om onze groep, de ploeg van 100 punten, te versterken. We hebben onze plaats in de geschiedenis van deze club, en de ploeg verdient het vertrouwen voor volgend seizoen."

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties