"Mourinho volgde match in hotelkamer" Sport
"Mourinho volgde match in hotelkamer"
Sport

"Mourinho volgde match in hotelkamer"

Volgens de Spaanse media volgde Jose Mourinho het Champions Leagueduel Barcelona-Real Madrid dinsdagavond niet in het stadion, maar wel vanuit zijn hotelkamer.

Na zijn gedrag in de heenwedstrijd was de Portugese coach van Real immers geschorst en mocht hij niet op de bank zitten.

Wel had de UEFA Mourinho voorgesteld om in het bijzijn van een UEFA-waarnemer de partij vanuit de tribune te volgen. De waarnemer zou er wel op toezien dat Mourinho geen telefonisch contact onderhield met de bank en dat hij tot een kwartier na de wedstrijd niet in de buurt van de kleedkamer zou komen.

Mourinho zou het aanbod maar niets gevonden hebben. Dan bleef hij liever in zijn hotel, van waaruit niemand zijn telefoonverkeer zou kunnen controleren.

Het werd uiteindelijk 1-1 in Barcelona. De Madrilenen zijn daarmee uitgeschakeld in de Champions League, Barça gaat naar de finale.

WVO

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties