Mourinho weigert aanbod van 25 miljoen euro (netto) per jaar Sport
Mourinho weigert aanbod van 25 miljoen euro (netto) per jaar
Sport

Mourinho weigert aanbod van 25 miljoen euro (netto) per jaar

José Mourinho heeft een miljoenenaanbod van Anzhi Makhachkala geweigerd. De Russische club bood de Portugese trainer nochtans het duizelingwekkende jaarsalaris van 25 miljoen euro netto.

Volgens de Spaanse krant Marca had Mourinho geen seconde bedenktijd nodig om Real Madrid trouw te blijven.

Anzhi is de ploeg waar Mbark Boussoufa speelt. Eigenaar is de Russische miljardair Suleyman Kerimov. Ook Roberto Carlos en Smauel Eto’o staan onder contract bij Anzhi. Eto’o toucheert twintig miljoen euro op jaarbasis en krijgt nog eens 20.000 euro extra per doelpunt dat hij scoort.

Genie

Mourinho zou eerder ook riante aanbiedingen van Manchester City en Besiktas naast zich neer hebben gelegd. “Het mooie aan voetbal is niet om te winnen, maar om met Real Madrid te winnen”, zei de toptrainer aan een reporter van Marca.

Als je de Nederlandse topspeler Wesley Sneijder moet geloven, zijn de aanbiedingen voor Mourinho misschien nog niet zó overdreven. “Hij is voor mij de absolute nummer één”, zegt Sneijder, die bij Inter Milaan twintig maanden onder Mourinho voetbalde. “Als Oranje nog eens de allerbeste trainer ter wereld wil, moeten ze hem halen. Hij is een genie.” Volgens Sneijder heeft de Portugees het vermogen om een hele groep tevreden te houden, “niet alleen de nummers één tot en met elf.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties