Mourinho: "Wij bepalen waar de toekomst van Courtois ligt" Sport
Mourinho: "Wij bepalen waar de toekomst van Courtois ligt"
Sport

Mourinho: "Wij bepalen waar de toekomst van Courtois ligt"

De geruchtenmolen rond nationale doelman Thibaut Courtois blijft draaien. De Bilzenaar, eigendom van Chelsea en al voor het derde seizoen op een rij onder de lat bij Atlético Madrid, kan immers rekenen op interesse van FC Barcelona.

Volgens Sudpresse heeft Chelsea-eigenaar Roman Abramovic nu zelfs een prijskaartje rond de nek van Courtois gehangen. "Onder een bedrag van 24 miljoen euro kan er geen sprake zijn van een transfer", klinkt het.

Ook José Mourinho liet zich vanmiddag, tijdens zijn persconferentie voor de wedstrijd van morgen tegen Cardiff, niet onbetuigd over de 21-jarige sluitpost. "Wij hebben met Thibaut de beste jonge doelman ter wereld in huis", zei 'The Special One'. "Hij doet het erg goed in Spanje en kan er veel leren. Ik weet nog niet of ik hem zal terughalen maar maak me geen zorgen: wij controleren de situatie. We hebben alles onder controle en wij zullen bepalen waar Thibauts toekomst ligt."

Foto AFP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties