NASCAR-race wordt boksmatch wanneer autopiloot helemaal door het lint gaat (video) Sport
NASCAR-race wordt boksmatch wanneer autopiloot helemaal door het lint gaat (video)
Sport

NASCAR-race wordt boksmatch wanneer autopiloot helemaal door het lint gaat (video)

Voor alle duidelijkheid: tijdens NASCAR-races is het echt niet de bedoeling dat piloten met elkaar op de vuist gaan. We geven het even mee, zodat er geen verwarring zou ontstaan met bijvoorbeeld het ijshockey, waar dat wel door de vingers wordt gezien. Dus wat zich in de Amerikaanse staat Virigina afspeelde, is echt ‘not done’…

Een NASCAR-race aldaar liep helemaal uit de hand toen tijdens Heat 1 van de Valleystar Credit Union 300 autopiloot Andrew Grady helemaal door het lint ging en zijn concullega Davey Callihan aanviel. Grady was er stellig van overtuigd dat Calligan bewust een crash had veroorzaakt om hem uit te schakelen.

Er was man en macht nodig om Grady te kalmeren en weg te trekken bij de auto van Callihan. Grady beweerde nadien dat hij eerst gewoon met de andere piloot wilde praten, maar dat zijn stoppen doorsloegen toen die daar niet moest van weten. “Ik besloot dan maar om als Mike Tyson op zijn hoofd te slaan” reageerde hij. Callihan liet dan weer weten dat hij open staat voor een gesprek en zeker nooit de bedoeling had om een crash te veroorzaken.

Hieronder beelden van het incident.

5 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties